Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Są one wykorzystywane w celu zapewnienia poprawnego działania serwisu. W każdej chwili możesz dokonać zmiany ustawień dot. przechowywania plików cookies w Twojej przeglądarce. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na przechowywanie plików cookies na Twoim komputerze.
Wymeldowania z pobytu stałego lub czasowego trwającego ponad 3 miesiące można dokonać osobiście lub przez pełnomocnika legitymującego się pisemnym pełnomocnictwem udzielonym na podstawie art. 33 § 2 Kodeksu postępowania administracyjnego oraz okazaniu przez pełnomocnika do wglądu swego dowodu osobistego lub paszportu.
Wymagane dokumenty:
- wypełniony formularz zgłoszenia wymeldowania,
- dokument tożsamości (dowód osobisty lub paszport).
Za osobę nieposiadającą zdolności do czynności prawnych lub posiadająca ograniczona zdolność do czynności prawnych obowiązek meldunkowy wykonuje jej przedstawiciel ustawowy (jeden z rodziców), opiekun prawny lub inna osoba sprawująca nad nią faktyczna opiekę.
W przypadku meldowania się na pobyt stały lub czasowy nie ma potrzeby wymeldowania się z dotychczasowego miejsca pobytu (stałego lub czasowego) - wymeldowanie z poprzedniego miejsca pobytu następuje automatycznie na podstawie formularza zgłoszenia zameldowania (na pobyt stały lub czasowy).
Lp | Nazwa | Opis | Typ | Rozmiar | Data | dataUdost | dataMod | creating | modifier | Opcje |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Lp | Nazwa | Opis | Typ | Rozmiar | Data | dataUdost | dataMod | creating | modifier | Opcje |
Informacje | |
---|---|
Ilość odwiedzin: | 1043 |
Podmiot udostępniający: | Urząd Gminy Strzałkowo |
Nazwa dokumentu: | Wymeldowanie z pobytu czasowego lub stałego |
Skrócony opis: | |
Osoba, która wytworzyła informację: | Piotr Woźniak |
Osoba, która udostępnia informację: | Piotr Woźniak |
Data wytworzenia informacji: | 05.01.2021 12:50:11 |
Data udostępnienia informacji: | 05.01.2021 12:51:09 |
Data ostatniej aktualizacji: | 05.01.2021 12:50:15 |
Rejestr zmian |